top of page

OVER AZULAN

Anne Wessels - van Campen

oprichter Azulan

Wil je echt weten wat er in je huidverzorging zit?

Wil je graag precies weten wat er in je huidverzorging zit omdat je bewust (of bang) bent van het feit dat marketing een groter aandeel heeft in veel potjes huidverzorging dan hulpzame en duurzame ingrediënten? Wil je graag alleen op je huid gebruiken wat voor je huid bruikbaar en voedend is? Dan ben je bij Azulan aan het juiste adres.

 

Net als in een fijn restaurant waar je in de keuken kan meekijken, en waar je ziet wat er in je gerecht gaat en dat er niet achter een luikje ingrediënten worden toegevoegd waar jij helemaal niet om gevraagd hebt, zit je bij Azulan met je neus bovenop de productie van je nieuwe huidolie. 

Dan komt er ook nog eens een uniek product te voorschijn, dat helemaal past bij jou op dit moment.

Azulan is bedacht en gestart door Anne Wessels. Moeder van 2 top-tieners (17 en 11) en getrouwd met Wester.

 

Na bijna 20 jaar in de cosmetica branche gewerkt te hebben heeft Anne gezien dat er eigenlijk geen enkel product voldoet aan haar wensen. Ze heeft de halve wereld over gereisd, en is door alle grote en bekende merken getraind en heeft zelf jaren trainingen gegeven in het verkopen van huidverzorgingsproducten. Toen al kwam voor haar heel duidelijk naar voren dat praten over je huid heel intiem en persoonlijk kan zijn, en vele malen meer omvat dan een crème voor vette of droge huid. Je huid is je grootste orgaan, het laat aan iedereen zien hoe gezond je bent en hoe je je voelt; erg kwetsbaar dus maar ook oh zo sterk. Je huid moet, vindt Anne, optimaal functioneren om te zorgen dat je je goed voelt in je vel.

Het werken met cosmetica ging steeds meer schuren tegen de principes die Anne loslaat op bijvoorbeeld haar dagelijkse boodschappen: biologisch geteeld, duurzaam geproduceerd en vriendelijk voor onze aarde was eigenlijk niets. En dan heeft ze het nog niet eens over de impact op je huid; groots adverteren met bijvoorbeeld “roos” als ingrediënt en dan blijkt dat rond de 1% van het totale product te zijn als je mazzel hebt.

Ook lijken ingrediënten niet echt vernieuwend, er lijkt wel een soort cyclus te zitten in dat waar huidverzorgings-merken zich op richten. Zo is dat nu opvullen, en over 2 jaar zal het wel weer over de teint van de huid gaan.

Anne wil dat mensen blij kunnen zijn met hun huid, zich prettig voelen in hun huid en daar is een uniek product voor nodig want niemand is hetzelfde.

IMG_6847.heic

Bezoekadres:

Landgoed Duinlust

Duinlustweg 16

Overveen

Tel: +31 629 494 030

hallo@azulan.nl

Azulan_edited_creme_edited.png
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
bottom of page